Sfarsit, inceput, iubire…

Ma simt usoara, binecuvantata, fericita!

S-a incheiat un episod lung din viata mea legat de locul de munca. Ani in care am avut lectii destul de dure de invatat cu multe nopti agitate, plans, nervi si nemancat. Am ajuns intr-un final acolo unde am visat, la linia de finish:)

Sunt un om fericit! Am calea deschisa acum catre sufletul meu, catre ceea ce am de facut pe Pamant ca si menire: sa ajut pe ceilalti sa realizeze divinitatea din ei si sa vindec prin darul ce mi-a fost dat.

Mesajul de aseara a fost despre Iubire: „lasati iubirea sa patrunda in inima voastra, deschideti poarta ei si primiti ceea ce va este dat in aceste timpuri. Sunteti toti binecuvantati, sunteti toti iubiti ” Fiti consitenti de ajutorul pe care il aveti in jurul vostru, langa voi- Ingeri, Arhangheli, entitati de lumina, Maestri si Ghizi – toti doresc sa va ajute sa primiti iubirea si sa lasati frica.  Ea este doar un produs al mintii noastre, cand alegem frica atunci respingem iubirea.

Ma intreba unul dintre participanti cum facem sa fim si productivi in ceea ce ne dorim ( cu teama ca nu vor fi suficienti bani, ca nu se vor acoperi cheltuieli) : cu credinta! Dupa ce va ascultati inima, intuitia si cereti ajutorul SInelui superior, Ingerilor sau oricui considerati voi, dupa ce stiti ca ASTA e ceea ce am de facut…meregeti inainte drepti, cu credinta, cu iubire si actionati!

Toti avem menirea noastra, toti suntem aici sa infaptuim binele, iubirea curata, neconditionata!  Detasati-va de minte, dati-va un pas inapoi si respirati, constientizati in situatiile negative, mai putin placute cine este cel ce actioneaza, gandeste: voi sau Egoul vostru/mintea voastra. Odata ce voi, cei care sunteti energie curata, bucatica Divina v-ati hotarat si stiti ceea ce e de facut Egoul va veni sa puna multe piedici de frica si va va spune ca nu aveti timp, ca nu aveti resurse, ca nu prea stiti de fapt, ca nu e chiar ceea ce ati vrea, ca parca…daca si asa mai departe. Opriti-va, respirati, constientizati! Sunt eu sau e mintea mea acum, ce simt?

Recomand spre a se citi de cei interesati bineinteles OSHO- Constientizarea. Pentru mine a fost o carte utila, plina de invataminte in acest sens 🙂

O zi binecuvantata!

Image

Abonează-te la newsletter