Si EU sunt Superman!

Simt impulsul de a va scrie, de a scrie pur si simplu. Am primit inca o data indemnul de la Arh. Gabriel sa scriu mai mult, sa ma ocup mai mult de aceasta parte a menirii mele.

Traim o perioada intensa, energiile sunt puternice si foarte frumoase. Pentru cine doreste sa se deschida, sa primeasca, sa inteleaga este minunat. 

Un eveniment din viata mea m-a adus acasa la ai mei weekendul asta. Ce este interesant este ca nu am fost la acest eveniment deoarece scopul pentru care am venit aici este altul. Inca o data mi s-a aratat ca nimic nu este intamplator, ca nimic nu se intampla de multe ori asa cum gandim noi. INima noastra stie mai bine de ce , cand si unde.

Nu obisnuiesc sa scriu despre filme, nu sunt critic desi imi plac foarte mult, imi tin parerile pentru mine de fel. De aceasta data tin sa spun pentru ca imprejurarile o cer 🙂

Nu am venit cu gandul sa merg la vreun film ci doar sa merg la acest eveniment organizat de ceva timp. Iata cum s-a facut sa primesc biletul pentru Man of steel fara ca macar sa -mi fi dorit sa ajung gandindu-ma ” nu mi place mie asa ceva, Superman, ce e asta? ” Nu am fost niciodata fan filme facute dupa benzi desenate cu eroi.  Cum necum am ajuns acolo si mare mi-a fost surpriza cand am inteles ca trebuia sa fiu acolo si sa vad niste lucruri, sa mi le confirm sa mi se dea un imbold. A fost un fel de documentare pentru acest articol.

Observ in ultima vreme de cand valul s-a ridicat de pe ochii multora tot mai multe filme, documentare, productii care vor in mod subtil sa arate lumii ceea ce se intampla de fapt, realitatea dincolo de ceea ce noi stim si vedem. Nu emit pareri general valabile ci spun ceea ce vad eu. Superman a fost mai realist decat m-as fi gandit chiar cu toate efectele si 3D -ul obositor si luptele aparent exagerate….inca o data ni se spune ca avem frati in Univers, ca nu suntem singuri, ca exista dimensiuni paralele si tehnologii peste intelgerea noastra, ca lucurul cu energie este ceva normal, ceva ce si noi putem face. Am vazut ceea ce noi am putea fi de fapt, supereroi care isi salveaza propria lume, propria planeta cu puterea iubirii, a inimii, a intuitiei care ne duce spre ceea ce suntem fara a putea da inapoi. Superman este o metafora pentru mine  la fel ca si lupta dintre bine si rau sau lumile prezentate.

Suntem fragili acum cand vedem cum lumea noastra este pur si simplu distrusa ca si un joc de lego in fata civilizatiilor mult mai avansate. Cladirile noastre, masinile noastre, ceea ce noi valorizam atat sunt atat de fragile incat cu un suflu cosmic ar putea disparea. 

Pana ce nu vom gasi acea putere interioara care ne defineste, pana ce nu vom fi noi, fiecare stapani pe ceea ce simtim, pe puterea noastra energetica si de lumina lumea noastra va fi una fragila. E nevoie de fiecare dintre noi, e nevoie de eroii din inima fiecaruia pentru a construi lumea aceea armonioasa, curata si plina de iubire.

Image

Abonează-te la newsletter