Sinceritate- putere- iubire

Iarta-ma ! Iarta-ma! Iarta-ma pentru ca te-am uitat! iarta-ma pentru ca te-am incuiat intr-o camaruta obscura atatia ani! Te-am ferecat cu un lacat mare si am lasat rugina sa se adune cu fiecare refuz de a te vedea, cu fiecare refuz de a te asculta, cu fiecare refuz de a te imbratisa si a-ti spune ca Te iubesc! Iarta-ma pentru ca am crezut tot acest timp ca mama are dreptate, ca tata are dreptate, ca doamna invatoare are dreptate, ca profii si gasca au dreptate, ca autoritatile au dreptate, ca mai apoi, profesorii spirituali au dreptate…Iarta-ma ca mereu altcineva a avut dreptate si mai putin tu…

Iartati-ma mana, picior, stomac, abdomen, cap, fata,spate , gat, solduri, grasime, par, unghii…iertati-ma pentru atata timp in care v-am spus si am crezut ca sunteti urate! Atata timp in care am crezut ca trebuie sa fii intr-un fel pentru a fi frumoasa, ca trebuie sa corespunzi…pentru a placea si pentru a avea valoare. Iara-ma corpul meu! Te iubesc, te imbratisez acum cu cel mai mare dor si drag. Esti atat de frumos!

ho-oponoponoVreau doar sa FIU! Vreau doar sa FIU! Vreau doar sa FIU! Sa fiu libera de orice conditionari, constrangeri, temeri, iluzii, frici, libera de ceea ce cred sau spun ceilalti. Mai ales, vreau sa fiu eu – vulnerabila, simpla, sensibila, emotionala, uneori mai bleaga , uneori mai agresiva, uneori mai comoda….vreau sa fiu eu asa cum ma simt eu ! Fara a-ti spune mereu ca nu esti de ajuns si ca trebuie sa inveti mai mult, sa para ca stii mai mult, sa para ca muncesti mai mult….sa corespunzi celor care te admira, te plac…sa te ridici cumva la ceea ce ei asteapta de la tine!
Esti frumoasa asa cum esti! Esti suficient de frumoasa, de inteligenta, de blanda, de talentata, de capabila, de iubitoare, de calda, de atenta, esti suficient din toate! Esti chiar mai mult dar lipsa ta de incredere in tine , lipsa de valoare pe care ti-ai atribut-o de la altii..in timp…te-a adus sa crezi ca nu esti TU suficienta si ca trebuie sa mai fie ceva in plus pe care sa il arati, sa il demonstrezi, sa il dai sau sa il faci…ca ceilalti sa te placa.

Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc atat de mult acum pentru glumele tale uneori nesarate, pentru dorinta ta de a invata mereu , de a afla mereu mai mult, pentru capacitatea ta de a simti atat de frumos totul, pentru ca visezi atat de mult mereu si lumea e tot timpul frumoasa pentru tine! Te iubesc pentru ca nu suporti calculele si cifrele si intalnirile de afaceri ori munca de birou! TE iubesc pentru ca plangi atat de sincer si te bucuri atat de frumos, pentru ca uneori nu intelegi ceea ce ti se spune sau ai senzatia ca nu stii nimic! Te iubesc pentru ca esti atat de minunata de fapt si tu habar nu ai! Reusesti mereu sa cauti mai adanc in tine, reuseseti mereu sa iti raspunzi, reusesti mereu sa stai dreapta si sa urmezi ceea ce undeva, iti sopteste ca faci bine ce faci! Iubesc ca esti ambitioasa desi ti s-a spus mereu ca nu esti si ca iti vor manca din traista toti, ca ai curaj mereu sa faci ceea ce simti si sa infrunti pe cel care incearca sa ia din tine…iubesc ca poti sa crezi mereu in ceva mai bun , ca poti sa daruiesti atat celor de langa tine, ca poti sa iubesti atat de mult ce te inconjoara! Ca ai atata pasiune pentru om, pentru viata, pentru frumos, pentru Dumnezeu, pentru intelgere si cunoastere! Iubesc la tine TOT ceea ce tu esti! Si toate slabiciunile pe care tu le vezi, si toate acele lipse si devalorizari , si pe ele le iubesc ! Pentru ca le-ai infruntat, pentru ca nu ti-a fost frica de ele , pentru ca le-ai provocat mereu sa iasa la interval si sa iti spuna ce au de spus ca sa le poti da drumul ! Cat curaj ai! Cat curaj si dorinta de a ajunge la Divinitatea ta! Nici nu stii cat esti de minunata!

De acum nimeni nu iti mai poate spune ce sa fii si ce sa faci, cat stii si cat nu stii…cine esti sau cine nu esti. Pentru ca de acum esti intreaga si STII ca TE IUBESTI si ca poti sa FII exact asa cum esti , fara constrangeri, fara limitari, fara frici si indoieli. SUNT , Ma IUBESC!

 

Abonează-te la newsletter