Stiu cine sunt sau aleg sa inchid ochii?

Asa cum spuneam e o perioada a schimbarilor, chiar rasturnarilor de situatii…le primesc din plin si fix atunci cand spun „mai rau nu se poate” mi se arata ca da….se poate.

Insa am invatat ca toate suturile sunt doar lectii menite sa ne creasca, sa ne ridice , sa ne transforme. Insist pe acest subiect pentru ca sunt inca multi dintre voi care nu stiu ca mari schimbari urmeaza si ca tot ceea ce li se intampla face parte din plan. Este important sa avem credinta, sa avem constientizarea a ceea ce traim si sa nu mai dormim ziua in amiaza mare plangandu-ne de tot ce se intampla.

Observ ca majoritatea asta fac…vad in jurul meu tot felul de intamplari care inca ma mai fac sa ma uimesc….intr-un mod negativ. Cei cu ochii si inima deschisa vor putea intelege ca nimic nu este tragic, ca nimic nu este atata de rau precum pare, precum am fost educati sa credem. Pentru ca revin la felul in care am fost invatati:sa privim doar partea negativa, sa vedem numai ce nu avem, ce nu reusim, ce nu suntem in stare….astfel incat sa se creeze o societate de oameni pierduti, fantome umblatoare cu creiere spalate. Da…asa e din pacate. Nu prea sta nimeni sa se intrebe”bai da eu ce vreau de fapt? Imi convine asa sau schimb ceva? Ascult ceea ce simt sau merg mai departe pentru ca asa „trebuie” ? Modul asta de a fi, de a nu vedea mai departe de nas va aduce caderea in timp a acestor oameni, scufundarea lor in griji, disperare, boala, neintelegere si in final blamarea a tot si toate in afara de propria persoana.

  • imageFac din nou un apel inimilor din voi si le chem sa va trezeasca iar pe voi sa le ascultati, sa incepeti sa va intrebati in primul rand ” ce pot eu sa fac pentru mine, ce pot eu sa schimb ca sa imi fie mai bine, cine sunt EU de fapt?” Faceti exercitiul asta, scrieti cine sunteti voi dand gandurilor voastre o pauza si apasand doar pe butonul inimii…scrieti cat simtiti ca e nevoie, descoperiti-va si imprieteniti- va cu voi. Nimeni nu e mai important decat voi insiva. Prin fericirea voastra vor fi si ceilalti fericiti, prin lumina voastra se vor lumina si restul. E timpul sa primiti schimbarea oricare ar fi ea…de job, de casa, de prieteni, de relatie, de perceptie, de conceptii, de gandire….cu bratele deschise, cu iubire intelegand e doar spre binele vostru. Intrebati-va atunci cand se intampla ceva „eu ce am de invatat de aici?” si nu „toti sunt vinovati si Dzeu e rau si ma pedepseste si nu am noroc in viata”.

Cresterea, schimbarea, maturizarea, transformarea incepe din interior catre exterior.

Abonează-te la newsletter