Tabara Sarmisegetuza -emotie si binecuvantari

Iata ca s-a infaptuit si visul taberei impreuna cu un drag suflet. Portile sunt deschise acum pentru voi toti sa creati, sa fiti creatori in lumea aceasta alaturi de Tatal. Indrazniti sa scoateti la suprafata visele voastre, stralucirea interioara, bucuria si pasiunea voastra si luminati!

sarmiAm zis ca voi marca acest nou inceput printr-un articol ce va ramane aici ca si amintire. O tabara cu nenumarate provocari inca de la inceput, cu un drum lung pana la Sarmisegetuza dar cu atata rasplata in final. Am ajuns in sfarsit sa ma conectez fata in fata cu cei pe care ii stiam deja de ceva timp de pe online. Am regasit de asemenea suflete demult cunosute, apropiate ce mi-au oferit calatorii minunate in nevazut…dar cu atata simtire.

Am primit frumoase lectii de la cei cu care am lucrat in cele doua zile…Am inteles cat de binecuvantata sunt si cate daruri am avut mereu in viata mea. Toti aveti exact ceea ce aveti nevoie si toti sa faceti exercitiul recunostintei cat de des posibil. Am invatat inca o data in plus cat de diferiti putem fi in exterior, in lumea fizica si cat de asemanatori in iubire, in lumea nevazuta, a sufletului. Emotia ne-a legat pe toti si porti noi au fost deschise pentru fiecare. Am impartasit cele mai adanci trairi unii cu altii si de asemenea, am oferit fiecare din Divinitatea sa atat intre noi dar si locului, tarii, planetei.

Ultima zi a adus constientizari, lacrimi de bucurie si eliberare, intelegere si unitate 🙂 Ne-am tinut de mana intr-un cerc vorbind despre iubire , atinsi de numeroasele fiinte de lumina prezente. Parintele Arsenie ne-a transmis din nou un mesaj clar : Treziti-va si nu uitati iubirea!

Ne-am conectat fiecare cu pamantul strabun si am primit energiile vindecatoare , iar in ultima meditatie am devenit noi insine transmitatori de lumina pentru pamant, pentru locuitori, pentru toti cei ce au avut nevoie. sarmi1

Mesajul clar este : trezirea! Imbratisati misiunea voastra, fiti lumina in mijlocul celorlalti, nu mai amanati sa daruiti, sa creati,sarapanditi darul vostru lumii, este nevoie de voi!

Ne-am oprit la Prislop pe drumul de intoarcere, am primit si acolo frumoase mesaje si energii de vindecare, iar in drumul spre casa mi s-a umplut sufletul de recunostinta pentru cata frumusete este peste tot, pentru cate daruri am primit, pentru cat suflete am regasit…pentru tot ceea ce sunt. Incepe un nou ciclu, incepe o noua etapa, aripile se deschid si ne luam zborul!

Multumesc pentru aceasta frumoasa experienta..pentru minunatul loc , pentru rasul, plansul, intensitatea simtite alaturi de oameni si ingeri.

Cu mare drag ne vom revedea la urmatoarea editie:)

Abonează-te la newsletter