Transformare, emotie, recunostinta

Am revenit dintr-un loc magic- Vama Veche. Am simtit ca trebuie sa fiu acolo si cu ajutorul ingerasilor am si ajuns. Simt nevoia sa impartasesc putin din ceea ce am trait caci cuvintele sunt totusi sarace…

Invatatorii nostri au fost stropi de iubire ce mi-au atins profund inima. Desi au fost provocari si pe alocuri judecati intr-un final acestea au fost depasite …In timpul celor doua initieri primite am simtit atingerea Divina, siroaie de lacrimi mi-au brazdat fata la fiecare atingere a celui ce oferea o parte din Divinitate catre noi, participantii. Am simtit prezenta Ingerilor, a spiritelor naturii, a lui Iisus si Maicii Domnului, am simtit ca ceea ce primesc este una dintre cele mai mari binecuvantari de pana acum…Chiar daca initierea in Reiki poate fi pentru unii ceva obisnuit in termeni de ok, frumos, interesant pentru mine a ramas experienta la care inca mai am de gandit. Intalnirea cu acea energie, atingerea pura si plina de iubire mi-au deschis inima, mi-au redat o parte din mine, m-au dus Acasa.

Nu a fost doar o experienta de invatare a unor lucruri utile. A fost o experienta a sufletului, a inimii, a intelegerii, acceptarii, tolerantei, iubirii. Sunt profund recunoascatoare pentru cele primite.

Ma bucura, ma umple sa vad ca oameni tot mai multi si tot mai frumosi sunt interesati de a intelege ceea ce traim astazi, sunt dornici de cunoastere, de evolutie, de a atinge acea iubire deplina catre care toti dorim sa ajungem. Oameni deosebiti, suflete curate va multumesc si voua pentru ca m-ati oglindit, pentru ca mi-ati aratat alte bucatele din mine si am invatat inca o data lectii frumoase.

Este un post plin de emotie, un post ce marcheaza o transformare, o etapa ce s-a incheiat si una ce a inceput. M-am apropiat mai mult de ceea ce inseamna Dumnezeu, sacru, simt mai mult aceasta chemare interioara catre a iubi aproapele meu ca pe mine insumi.

Image

Abonează-te la newsletter