Un altfel de mesaj al lunii -tu ce alegi?

Vant, vijelie, praf…toate in jurul nostru ca o mare tornada ce se formeaza pentru a ne lua pe sus….cam asa se simte aceasta perioada pentru multi dintre noi.

Ne apropiem de finalul anului si putem deja sa ne uitam la lunile ce au trecut si sa vedem cata transformare a adus acest an, cate provocari, lectii si cate binecuvantari. E bine sa vedem acum ceea ce ne incanta, ceea ce ne-a crescut, ceea ce e nou si benefic in viata noastra deoarece perioada actuala e una destul de tulbure. Pentru cei care lucreaza constient, asumat pentru ei si evolutia lor , pentru a ajunge la nivelul de creator in iubire, pe Pamant, echilibrat in toate aspectele lucrurile sunt ceva mai clare. Spun asta nu pentru ca nu ar fi dificil pe alocuri ci pentru ca atunci cand stii pe ce drum ai luat-o , cand stii ce ai starnit in jurul tau, cand iti asumi ce zici, ce faci stii deja ca totul se intampla cu rostul sau, pentru o reasezare spre binele tau cel mai inalt.

Sunt inca putini aceia care inteleg ca viata asta este aleasa de ei si ca orice neplacere este de fapt o echilibrare, ca are mereu si o parte pozitiva. Acum este bine , aceasta luna mai ales, sa revenim la credinta, la noi…sa ne ascultam mai mult ca oricand si sa nu uitam de meditatie, de plimbari, de natura, de rugaciune, de liniste si de mici bucurii. Acum daruieste-ti si mentine-te intr-un echilibru pentru a putea sa treci peste marea involburata. Nu te intereseaza ce spun ceilalti si nici cat de judeca sau cat de tragic si dramatic li se pare totul…te intereseaza sa fii in armonie cu tine, sa lucrezi cu tine, sa vindeci in tine pentru a fi tu o lumina curata pentru cei de langa tine. Acum intelege ca drumul fiecaruia este unic si ca lectia celui de langa tine nu este si a ta…ca poti sa sprijini dar nu sa tragi de mana , ca poti sa faci o rugaciune dar nu sa iti impui vointa…( bineinteles ca poti sa o faci cu consecintele de rigoare). L-11-1177-light_through_dark_clouds__adelaide__australia-Z000UA5F

Cineva zicea ca cel rau e pe pamant si vai de noi….intunericul e pe pamant de multa vreme , nu e ceva nou, intunericul este in noi si cu noi clipa de clipa. Sa il recunoastem, sa il imbratisam, sa il iubim, sa invatam de la el si asa sa devenim si mai luminosi. Intunericul nu este ceva de care sa fugim sau sa ne temem sau sa nu vorbim despre..Este parte a polaritatii in care traim inca. Asa ca gandeste-te mai bine sa transmuti acest intuneric in lumina, in iubire, sa lucrezi cu el spre a -l intelege si a-l tine, sa zicem, sub control.

INtr-adevar totul se schimba si pare acum poate, mai intunecos decat alta data. De ce? pentru ca suntem in energia noua , o energie care nu mai permite rautatea, egoismul si neiubirea…si atunci bineinteles, lucrurile se precipita, evenimentele sunt din ce in ce mai multe si pe alocuri aparent neplacute. Stiam ca asta va veni si este ok ca e asa. Acum se cerne iubirea de neiubire. Acum e momentul sa stii cine esti, cu ce lucrezi si ce daruiesti prin prezenta ta. Acum e timpul sa iesi din zona gri de confort si sa iti asumi o parte …ce e vechi se curata, ce e nou rasare. Ne asteapta o frumusete de nedescris dincolo de furtuna de praf ce s-a starnit acum 🙂 .

Lucrati mai mult ca niciodata pentru a va intelege, pentru a intelege…pentru a va cunoaste si a trai constient. Aveti ingerii pazitori, arhanghelii, maestri inaltati, ghizii de lumina, frati galactici din alte dimensiuni….aveti rugaciuni, credinta, bunatate, iubire in voi si langa voi. Folositi-va de ele toate…mergeti acolo unde va indeamna inima pentru a primi ajutor, ghidare, pentru a va alinia cu voi insiva. Este momentul luminii sa , tu ce alegi?

Abonează-te la newsletter