Un pic despre iubire

“Va indrumam catre iubire, va indrumam zilnic catre voi insiva, catre interiorul vostru, catre Sinele vostru, catre Dumnezeul din voi. Mergeti din cand in cand acolo si explorati  ceea ce gasiti. Tatal a lasat iubire peste tot, El este iubire asa cum suntem si noi “ este mesajul pe l-am primit de curand.

Iubirea este Sfanta si este in fiecare. Suntem iubire si nimic altceva nu exista. Avem de facut alegerea de a trai in iubire sau in frica. De cele mai multe ori traim in frica pentru ca tot ceea ce facem este motivat de o temere anume : de ce spun ceilalti, de a gresi, de figuri autoritare, de ceea ce am putea descoperi sau de ceea ce s-ar putea intampla.

Uitam sa traim aici si acum uitam sa fim in prezent pur si simplu. In acest prezent gasim iubirea, ea este peste tot.

Am stat astazi o vreme pe malul unui lac, pur si simplu. Ador natura, ador conexiunea cu ea. Am inchis ochii si am simtit vantul pe fata, pe corp, pe piele, o adiere perfecta cu parfum de iubire. Am simtit copacul pe care ma sprijineam- copacul meu, cum ii spun eu- si i-am multumit pentru ca exista acolo, pentru ca imi ofere din energia ce curge prin el nestingherita. Am privit apoi copacii unduindu-se in bataia vantului ca intr-un dans de iubire…La un moment dat am ramas cu privirea pe usoarele unduiri ale apei sub dirijarea aceleasi adieri: valuri mici, perfecte, sclipitoare, hipnotizante, curate…pline de iubire…Totul in jur este armonie si iubire…nu mai avem ochi pentru a vedea, nu mai avem urechi pentru a asculta si nu mai avem suflet pentru a simti.

Opriti-va cateva minute in fiecare zi si ramaneti tacuti in fata a ceea ce a fost creat: aer, soare, stele, copaci, animale, noi insine…acordati-va cu iubirea din jur si aduceti cate putin in interior pentru a descoperi apoi marea ce zace in voi demult stavilita.

Prindeti curajul de fi pentru cateva momente si de a simti, asculta, privi…fara a va intreba, fara reprosuri, regrete, sute de cuvinte si ganduri galagioase.

Incepeti cu iubirea si terminati cu iubirea, ea ESTE.

Image

Abonează-te la newsletter