Un sfarsit de lectie si un inceput…pentru o alta

ImageVa vine sau nu sa credeti am fost inspirata de The Voice…imi place muzica, imi place sa cant prin casa si in masina, iubesc talentul si oamenii care ofera ceva sincer, emotional, adevarat lumii. Ei sunt si o parte din mine caci toti suntem Unu.

Ma gandeam dupa ce am ascultat doi cantareti fenomenali si mi-au dat lacrimile de emotie…ce frumos! Ce noroc avem ca traim pe acest Pamant, ca putem auzi asemenea suflete, ca putem vedea atata frumusete in jur…ca putem simti toate astea cu propriul interior. Ce noroc ca suntem acum aici si traim aceste timpuri in care avem ocazia sa ne trezim! Sa ne amintim ca Dumnezeu este in NOI , ca NOI suntem UNUL si ca toata frumuseatea, talentul, emotia, bucuria sunt in fiecare dintre noi de fapt. Avem oportunitatea in aceste timpuri sa crestem, sa ne reamintim cine suntem, sa ajungem din nou in inima noastra si aducem o lume guvernata de EA! O lume in care frumusetea interioara, Lumina si Iubirea va guverna caci asa va fi.

O luna s-a incheiat si asa cum imi place sa fac multumesc pentru tot. Mi-a adus atatea incercari…atatea oglinzi…atatea lacrimi, haos, disperare chiar in unele momente. A venit cu emotii rupte din Divinitate, cu atingeri adanc sapate  pe inima mea dar a venit si cu lectii dureroase. E ca si cum mi s-a dat o palma si mi s-a spus mai tare ca niciodata: fii atenta! Fericirea, Drumul, Lumina, Iubirea nu sunt afara! Nu ti le da nimeni! Ele sunt in inima ta! NUmai TU stii CALEA cea dreapta, numai TU ai aceasta putere. O! Cat de trezitor a fost! Cat de real si daramator in prima faza si apoi…cat de frumos ca am primit aceasta lectie! Multumesc oamenilor care au facut parte din ea, multumesc Domnului pentru ca mi-a dat-o si o meritam! Multumesc Ingerilor mei, lui Isus, Fecioarei pentru ca nu m-au lasat si pentru acum II simt mult mai mult aproape, STIU ca ma protejeaza si ca ma iubesc. De atatea ori de cate Isus mi-a aparut in meditatii cu bratele deschise si eu am mers la el si am fost coplesita de acel sentiment, de acea iubire…de atatea ori eu nu am inteles…Sunt binecuvantata ca pot invata, ca pot creste, ca pot ajunge si mai adanc in curatenia inimii mele. Multumesc pentru cei care imi sunt mereu alaturi ca un scut, pentru cei care imi dau palme pentru ca ma ajuta asa de mult!

Emotia si iubirea pe care le simt acum…adevarul, pacea, linistea si siguranta ca sunt binecuvantata…desi stiu ca vor mai fi valuri, stiu ca vor mai fi incercari dar asta e parte din a fi Lumina, din a dori sa te inalti. Vine la pachet si am pazitori puternici in fata, in spate, in stanga si in dreapta ce ma vor tine pe drum.

Multumesc lunii IULIE pentru minunatele locuri in care am ajuns, simtaminte pe care le-am trait, oameni pe care i-am cunoscut, reamintiri, reintalniri, regasiri atat de pretioase. Incapatanarea nu este buna! Fiti atenti la semne, fiti atenti la intuitie si oricum ar suna ea ascultati-o! M-am incapatant din nou si am inteles din nou ca intuitia avea dreptate. Nu poti fi LUMINA si astepta rasplata pentru asta! Nu poti fi Iubire si astepta rasplata pentru asta! Vrei sa lucrezi in Lumina, fa-o dar fara sa astepti ceva in schimb, fara sa te indoiesti o clipa de ceea ce faci si de Adevarul in care esti. Fa-o fiind iubire, fiind credinta cu toata nadejdea in Cel de Sus!

Abonează-te la newsletter