Va puteti elibera

Ce ati spune daca ati sti ca sunteti liberi? Ca sunteti puternici, ca puteti crea si avea tot ceea ce va doriti? Si mai ales, ca atunci cand nu veti mai da putere banilor veti fi de fapt eliberati?

Este o abordare legata mai mult decat de obicei de partea materiala pentru ca am fost inspirata de cineva al carui scop sunt banii si acumularea lor. Si cati astfel de oameni nu exista? Probabil cei mai multi…

Ceea ce incerc eu sa explic este ca pentru a avea bani sau siguranta financiara nu e indicat sa faci un scop din ei. Gaseste-ti pasiunea, manifest-o, lucreaza cu bucurie si zambet interior si exterior, fa-ti un scop din a fi tu insuti bucurie si pasiune si din a oferi aceasta si celor din jur. Urmarea va fi si abundenta in toate formele ei. Dar ai grija sa nu fie totul la nivel mental ci sa cobori in inima pentru a le simti si a FI cu adevarat.

Banii au fost creati, introdusi in lumea noastra pentru a ne subjuga, pentru a ne indatora, manipula si face din noi mici sclavi sau robotei. Totul se invarte in jurul lor: a avea o casa, o masina, a intretine familia, a merge in concediu, a avea haine si obiecte si asa se ajunge la o viata plina de datorii, credite, frustrari, neajunsuri, nemultumiri, de multe ori furie si nenorociri. Din cauza unor hartii si monezi pe care pana la urma noi avem puterea de a-i atrage, de a-i aduce in viata noastra si in nici un caz ei nu ar trebui sa ne creeze pe noi.

Ba si mai mult…asta a fost scopul de la inceput : crearea de datorii prin sistemele bancare spre a ne tine mereu ingrijorati si preocupati de ziua de maine si de urmatoarea rata. Banii sunt lantul care ne tine legati de material, sunt inchisoarea noastra de fapt.

Abundenta vine si va fi in viata fiecaruia atunci cand nu ne vom mai gandi la ea, atunci cand nu vom mai alerga dupa ea, atunci cand vom inceta sa punem la ciorap si sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu bani…Incercati si gasiti fericirea din ziua voastra, din interiorul vostru, din viata voastra sub forma de experienta, zambete, relatii, imbratisari, jocuri, natura, copii , animale si asa mai departe. Bucuriile si abundenta inseamna implinirea sufletului, implinriea noastra ca fiinte divine si nu partea materiala care in cele din urma se reduce la bani. Ea vine oricum daca intelegem cine suntem si cat de puternici suntem.

Ganditi-va „am ceea ce am nevoie deja, am puterea de a aduce in viata mea atat cat am nevoie” prin a fi gand pozitiv, prin a fi energie pozitiva, prin a fi sigur ca pot orice imi doresc! Suntem fiinte de Lumina in cele din urma!

Abonează-te la newsletter