Vindecare cu ingeri -vindecare prin iubire

Asa cum ziceam astazi pe profilul meu : liberul arbitru te ajuta sa decizi, sa cureti, sa renunti, sa primesti etc…Eu am decis sa ma intorc la mine insami si sa imi urmez drumul asa cum simt si stiu ca este mai bine pentru mine. Cei care rezoneaza sunt bineveniti cu multa iubire , cei care nu, le doresc o evolutie plina de iubire si constientizari!

Am decis sa nu ma mai folosesc de numele Terapia cu ingeri deoarece consider ca ceea ce vine pe energia veche nu ma mai reprezinta. Am ales Vindecarea cu ingeri pentru ca, de fapt, in viziunea mea, asta fac ingerii.Ne ajuta sa ne vindecam si nu neaparat intr-o forma de terapie anume ci pur si simplu.

AM scris despre Arhangheli, despre cum comunicam cu ei si despre citirile angelice. Dar cum functioneaza aceasta forma de vindecare?

downloadSimplu : prin cerere, prin deschidere, prin intuitie, prin a primi ingerii in viata ta. Este suficient sa ii rogi sa lucreze cu tine, prin tine pentru diverse situatii cu care te confrunti. Ca este sanatate, latura emotionala sau mentala, ca este vorba de relatii sau lucru , in toate ingerii ne pot sustine, ghida , arata calea si ce e de facut cu multa iubire. Vindecarea cu ingeri inseamna mult lucru personal , implicare si motivatie ( ca in orice alta forma de terapie) . Nimic nu se rezolva doar daca cerem lui Mihail sa ne curete si in rest continuam sa vorbim urat, sa frecventam locuri nepotrivite, sa avem relatii toxice etc…Este nevoie de tine in toata treaba asta cu vindecarea.
Ingerii te ajuta din punct de vedere energetic. Asta este o componenta. Ei vin si lucreaza pentru curatarea ta, purificare, protectie, vindecare, ghidare, aduc in viata ta ceea ce ai nevoie daca le ceri, te ajuta sa vezi cu claritate, sa intelegi situatiile in care esti – la nivel subtil.
Partea a doua implica lucru constient cu tine. Daca tu ceri, de exemplu, echilibrarea energiei feminine cu cea masculina lui Haniel dar nu faci nimic in plan fizic atunci ajutoru va fi doar partial. E nevoie sa constientizezi programele, sa ceri curatarea lor, sa vezi comportamentele si tiparele de gandire si voit, atent, observand sa le indrepti. Stii cum e cu practica…altfel nu prea faci o treaba completa si cu adevarat transformatoare.

Incepe prin a cere lui Mihail curatare si protectie ori sa te ajute sa cureti fricile, sa iti dea curaj; lui Gabriel sa comunici ferm si plin de iubire ceea ce este cel mai bine in situatia data; lui Rafael sa lucreze pentru vindecarea ta; lui Uriel sa vezi clar si sa intelegi ceea ce ti se intampla si tot asa. Aminteste-ti si implica-i constant in viata ta, in cerintele tale, in gandurile tale, in toate aspectele. Pe langa asta observa-te si observa transformarile din jur, din tine. Lucreaza cu tiparele tale si mai presus de toate, conecteaza -te la Hristosul din tine. Activeaza iubirea Lui / iubirea Hristica si umple-te cu ea, radiaz-o in afara , in viata ta. Fara iubire vindecarea ta nu va fi completa niciodata , oricata lumina, carti, cursuri, cerinte, curatari ai sa faci.

Ingerii sunt langa tine neconditionat , plini de iubire si este suficient sa incepi sa ii introduci in viata ta. Dar asta nu este totul. Drumul catre vindecare este complex, are multe fatete si treaba nu poate fi lasata doar in mainile lor. Asuma-ti vindecare ta, fii motivat si ai credinta, cere-le ingerilor sa iti aduca toate persoanele, informatiile, terapiile de care ai nevoie si observa ceea ce primesti, ceea ce te inconjoara. Si nu uita : iubirea este mereu cheia. Fara ea lucrurile se rezolva doar pe jumatate.

Vindecarea cu ingeri este o forma de a te ajuta stiind ca ai prieteni de nadejde aproape, niste frati mai mari , mai intelepti care te sprijina sa iti reamintesti ca si tu esti o fiinta la fel de minunata!

Abonează-te la newsletter