Traiti in pace, cautati pacea din interiorul vostru, linistea si echilibrul vostru.
Nu mai etichetati, nu mai judecati, nu va mai uitati la ceilalti ca si cum voi sunteti superiori lor, Doar Egoul vostru va spune asta, iar voi va lasati condusi de el zi de zi…amintiti-va ca toti suntem Una , ca toti suntem facuti de acelasi creator si ca toti avem un suflet.

Fiecare alege cum sa se manifeste, Fiecare are liber arbitru si il foloseste asa cum crede de cuviinta. De aceea sunt oameni nefericiti si oameni fericiti.
Este plin de semne in jurul nostru, suntem ajutati zi de zi sa ne regasim prin frumusetile ce ne inconjoara, prin acea voce interioara care ne vorbeste mereu despre noi, despre ce sa facem si incotro sa apucam, depinde de noi sa alegem daca dorim fericirea sau dorim sa ramanem in Ego, in lumea materiala.

Putini dintre cei din jurul meu inteleg ca alegerea este a lor, este a voastra! Si mai mult decat atat, ca ea este mereu acolo, facuta de catre intuitia voastra. Atat de putin apreciata, atat de putin ascultata intuitia a disparut tot mai mult din noi…preferam gandul, preferam ce este logic si rational, preferam sa planificam sa facem bani si sa ne cumparam casa si masina si uitam de noi insine, de vocea noastra care este ceea ce avem mai de pret. Ea stie- noi stim de fapt TOTUL. Mai este nevoie doar sa aplecam urechea si in momente de nevoie, de cumpana, de decizie macar sa o intreabam in liniste- ce sa fac, ce sa decid? Incotro sa o iau? Va va raspunde cu toata iubirea si fiti siguri ca acela este drumul si calea voastra, calea ce va duce catre acea fericire.

Intoarceti-va catre voi, catre interiorul vostru, ascultati, simtiti, vedeti ce aveti de spus…veti descoperi ca stiti deja care este drumul! Nu judecati, nu filtrati cu Gandul si cu Egoul, luati acea voce interioara asa cum este ea si sa stiti ca ea sunteti VOI , ca ea este busola voastra prin lume, catre iubire. Poate ca va spune sa va parasiti jobul, prietenul sau prietena, sa incheiati o anumita relatie sau colaborare…sa mergeti in natura sau sa va vizitati mai des parintii…va va spune exact ce este mai bine pentru voi, ce va va ajuta cel mai mult…pentru ca ea stie drumul vostru oricat i s-ar parea mintii voastre de ciudat.

Suntem un vast camp de cunoastere, avem raspunsurile, de ce le cautam mereu in afara, la ceilalti?

Image

Abonează-te la newsletter